eCommerce & Web dizajn

Web shopovi sa jedinstvenim,
modernim dizajnom?

Dizajniramo web shop stranice koji privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web shop stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima.

Proces razvoja i izrade web stranice

Postoji nekoliko koraka u procesu izrade i razvoja web stranica. Iako proces varira ovisno o složenosti projekta, osnove uvijek ostaju iste.

Prikupljanje informacija

Prvi korak u osmišljavanju uspješne web-stranice je prikupljanje informacija: svrha web stranice, ciljevi web stranice, ciljna skupina korisnika, sadržaj za web stranicu.

Planiranje izrade

Koristeći informacije u prvoj fazi sastavljamo plan izrade web stranice. Nakon izrade mape stranice razvijamo navigaciju i donosimo odluke o upotrebi tehnologija.

Dizajn

Treći korak je dizajn same internet stranice koji se radi sa fokusom na korisnike iste. Prvo se izrađuje layout index stranice a nakon konzultacija s klijentom i ostatak.

Programiranje i razvoj

Nakon ovog koraka dobijamo posve funkcionalnu web stranicu. Temeljem elementa dizajna svi elementi strance su iskodirani i ubačeni u CMS, te optimirani za mobilne preglednike.

Testiranje i isporuka

U ovom optimiramo detalje i testiramo vašu web stranicu na raznim uređajima i preglednicima. U dogovoru sa vama stranicu postavljamo na web server i onda je javno dostupna.

Održavanje

Nakon postavljanja web stranice možemo za vas brinuti o daljnjem postavljanju sadržaja, izradi bannera i landing stranica za kampanje te ažuriranje verzija cms-a.

Uklonite nagađanja

Konkatirajte nas kako biste postigli potrebne rezultate.

Kiseljak 71250, Bosna i Hercegovina
+387 63 498 495
info@mantic.ba

logo

Uklonite
nagađanja

Konktakirajte nas za sve informacije kako biste postigli potrebne rezultate.

Kiseljak 71250, Bosna i Hercegovina
+387 63 498 495
info@mantic.ba

logo